dore okulları
Malatya
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İnönü Üniversitesi 82 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak: Başvuru Şartları ve Detaylar

İnönü Üniversitesi 82 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak: Başvuru Şartları ve Detaylar
İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 2024 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak alımda 82 kişi istihdam edilecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Narin

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre farklı branşlarda toplam 82 sözleşmeli personel alımı yapacak. 28 Haziran 2007 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde yapılacak alımlarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi hükümleri geçerli olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KADROLAR

İlan kapsamında hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, mühendis, büro personeli, çözümleyici, sistem programcısı, programcı, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlarda alım yapılacak. Adaylar, ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecek ve KPSS puan sıralaması esas alınarak değerlendirme yapılacak.

KPSS PUANI İLE SINAVSIZ ALIM

Başvuracak adayların, 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) ilgili puan türünden gerekli puanı almış olmaları gerekiyor. İlanda yer alan pozisyonlar için belirlenen özel şartlar ve puan türleri de belirtilmiş durumda. Başvurular, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek.

BAŞVURU DETAYLARI VE SON TARİH

Başvurular, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler, son başvuru tarihi olan 7 Ekim 2024'e kadar teslim edilmelidir. Ayrıca, destek personeli pozisyonlarına başvuru için yapılan ortaöğretim KPSS sonuçlarının açıklanmasını takip eden 15 gün içinde başvuru yapılması gerekmektedir.

ARANAN NİTELİKLER VE POZİSYONLAR

Alımı yapılacak pozisyonların nitelikleri detaylı olarak belirtilmiş olup, her pozisyon için özel eğitim ve deneyim şartları aranmakta. Hemşirelik, fizyoterapi, tıbbi görüntüleme gibi sağlık sektöründe çeşitli pozisyonların yanı sıra, mühendis, programcı, ve büro personeli gibi farklı branşlarda da personel alımı yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-