İnşaat Şantiyesinde Kavga: Silahlar ve Bıçaklar Konuştu

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde inşaat işçileri arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. 6 kişinin gözaltına alındığı olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde inşaat işçileri arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavga kanlı bitti. Olayda 2 kişi yaralanırken, 6 kişi gözaltına alındı.
ŞANTİYEDE GERİLİM TIRMANDI
Olay, gündüz saatlerinde Akçadağ ilçesi Develi Mahallesi’nde bulunan bir şantiyede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köy evlerinin inşa edildiği alanda çalışan işçiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı olayda 2 işçi kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.
EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Durumu ağır olan işçiler, daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Kavgaya karıştığı tespit edilen 6 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatyalı Prof. Dr. Cihan Çetinkaya, Dolandırıcılık İddiası ile Yargılanıyor!
- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 5,4 Milyar Lira Hesaplara Yatırıldı!
- Zekât Vergi Yerine Geçer Mi? Büyük Yanılgı
- Diş Hekiminden Kritik Uyarı! Ramazan’da Ağız Sağlığınıza Dikkat
- Ticari Takside Kanlı Hesaplaşma! Takside Vurup Yola Attılar
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.