dore okulları
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya Ak Parti temayül sandığından ne çıktı? İşte adaylar...


Malatya Ak Parti temayül sandığından ne çıktı? İşte adaylar...
AK Parti tarafından Malatya’da 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde gösterilecek milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik temayül yoklaması yapıldı. Resmi olmayan kulis bilgilerine göre, temayül yoklaması sonucu ilk yedi isim ön plana çıktı. Temayül yoklamasında sandıktan çıkan ilk 7 aday kim?
Narin

AK Parti'de, milletvekili aday listesi, teşkilat temayül yoklaması ve alt komisyonların değerlendirmelerinin ardından üst komisyonca belirleniyor. AK Parti Genel Merkezi ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adayları için teşkilat temayül yoklamasında Malatya’dan 95 aday adayı teşkilatın oylarına sunuldu. Resmi olmayan sonuçlara göre, Ak part'nin mevcut vekillerinin yer almadaığı listeye Malatya Time ulaştı. 

Bu bir kulis haberidir. Kesin olmayan sonuca göre;

1. MAHMUT BOYRAZ 

2.RAMAZAN ÖZCAN

3. İLHAN GEÇİT

4. MUHAMMED YALÇINKAYA 

5. RIDVAN BUDAK 

6. KAHRAMAN KAVUK 

7. VAHİT ATALAN 

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Gökhan ARAZ
    27-03-2023 10:10

    herkesin hemfikir olacağı bir liste çıkması imkan dahilinde değil bu sebepten başkaları için liste tatmin edici olmasa da bizim için gayet yerinde bir sonuç ortaya çıkmıştır. AğrI'yı 5-0 yapan arkadasların Malatya'yı bilmedikleri ve ağrı ile sınırlı yorum yapmaları gerektiği ortadadır. Liyakat değince milletvekilliği için liyakatın ne olduğu konusunun açıklığa kavuşturulması gerekir zira Mahmut BOYRAZ yıllardır AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcılığı yapıyor ve aday adaylığını açıkladığında da AK Parti İl Başkanının aday adaylığını gibi bir düşüncesi olmadığından kendisinin bu göreve talip olduğunu beyan ettiğini ve bu davranışın kendisi için liyakat göstergelerinden biri olduğunu, yıllarca vilayetimizde ki cözülmesi gereken sıkıntılı konular ile alakalı tutum ve davranışları ile insanlar karsı olan mütevazi ve yapıcı kişiliğinin Milletvekilliği için yeterli olduğunu değerlendirmeye almadan kendi adayını listede göremeyenlerin burada temayül ve sonrası çıkan tabloyu önemsizleştirmesi akıl alır bir tutum değildir. elbette ki Genel Merkezin Aday listesi üzerinde söz hakkı olmalı lakin Temayül sonuçlarının adaylık listesine yansımaması görmek isteyeceğimiz son şey olacaktır. Malatya'ya ve Malatyalılara hayırlı olması temenni ve dilekleri ile...

  • yorum avatar
    Zülüm gören Ali
    26-03-2023 23:27

    Eğer işte gerçekten böyle ise, yazık olur Malatya'ya. Bul işteye göre, CHP 2, MHP 1, iyi parti 1, AK parti 2 olur. Ağrı ili ile ilgili bir ara Sayın cumhurbaşkanıma bir liste sormuştum. Bunlar olmazsa Ağrı'da 5-0 yaparsınız diye yazmıştım. Ve o dönem gerçekten dediğim şekilde oldu ve Ağrı ilini AK parti 5-0 götürdü. Benim l Malatya ile ilgili tavsiyem. 1. Sırada Ramazan Özdemir, 2. sırada Mahmut Özer, 3 sırada Ömer Faruk öz, 4 sırafa Ahmet Özal, şeklinde olmalıdır.

  • yorum avatar
    GÖKHAN
    26-03-2023 22:22

    Bu listeden bir şey çıkmaz.Malatyanın kaderini 700 kişi belirleyemez.Toplasan bir adam edecek bu listeyi ehliyet,liyakat tecrübe ışığında değerlendirirseniz bu isimler katma değer üretmez.Bu haberiniz de anlamsız ve faydasız.

  • yorum avatar
    Vahap
    26-03-2023 21:54

    Mahmut boyraz ı kesinlikle görmek istiyoruz

  • yorum avatar
    Süleyman Boyraz
    26-03-2023 21:47

    İnşallah bu sıralama değişmez ise ak parti başarılı bir şekilde yoluna devam eder inancındayım Malatya mıza hayırlı olsun

  • yorum avatar
    Nihat
    26-03-2023 14:38

    İçlerinde bir tane ihaleci, birde ftöcü var herkesin bildiği.

  • yorum avatar
    Alptekin44
    26-03-2023 14:17

    Şire pazarında kayısı alınıp satılırken birçoğumuzun bildiği gibi seksenlik doksanlık 1. Sınıf orta kalite ya da elek altı diye tabir edilen kayısıyla durumu izah edersek konu daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum. Aday adaylarının belirmeye başladığı ilk günden beri ortaya çıkan adaylardan birçoğunun elek altı ya da ıskarta olduğunu görüyoruz. Her üyenin kendi yancısını üst sıraya yazarak yaptığı sıralama çapsız ve vizyonsuz bir isim listesinden daha fazlası değildir. Her dönem yapılan yoklama yine temayül tiyatrosu olmaktan öteye geçmiyor ne yazıkki bu yoklamada dostlar alışverişte görsün hesabıyla yapıldığı için yine tiyatrodan öteye geçmeyecektir. Bıçak sırtı giden seçimlerde en küçük istatistik hesaplarına göre adım atan Reis vekil seçme konusunda eski alışkanlıkları sürdürürse kaybeden sadece enkaz altındaki Malatyamız olmayacak korkarım ki kendisi de kaybedenlerden olacaktır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-