dore okulları
Malatya
10 Mart, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya Pütürge'de 3.8 Büyüklüğünde Deprem! AFAD’dan İlk Açıklama

Malatya Pütürge'de 3.8 Büyüklüğünde Deprem! AFAD’dan İlk Açıklama
Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 12.21 kilometre olarak açıklandı. AFAD’dan yapılan açıklamada, depremin saati 10:14 olarak kayıtlara geçti.
Narin

Son dakika gelişmesine göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem saat 10:14'te gerçekleşti ve yerin 12.21 kilometre derinliğinde oldu.

DEPREMİN ŞİDDETİ VE DERİNLİĞİ

Depremin büyüklüğü 3.8 olarak kaydedildi ve yerin 12.21 kilometre derinliğinde olduğu açıklandı. Şu an için herhangi bir can veya mal kaybı ile ilgili bir bilgi bulunmazken, yerel yetkililer inceleme başlatmış durumda.

AFAD'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Malatya Pütürge'de meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremin ardından, gerekli önlemler alınmaktadır. Bölgedeki vatandaşların dikkatli olmaları ve gelişmeleri takip etmeleri önemlidir" dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!