dore okulları
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden Klor Alım İhalesi

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden Klor Alım İhalesi
Sıvı ve gaz klor alımı için ihale yapılacak: Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi, ihtiyaç duyulan kloru temin etmek üzere ihale düzenliyor. İhaleye katılım koşulları ve detaylar haberimizde.
Narin

İHALE HAKKINDA BİLGİLER

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sıvı ve gaz klor alımı için ihale düzenliyor. 24 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan ihaleye sadece elektronik ortamda teklifler kabul edilecek.

İhale, Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler EKAP üzerinden edinilebilir. İKN: 2024/711470. İdare, İkizce Mahallesi Ankara Yolu Caddesi No:35 Yeşilyurt/Malatya adresinde bulunmaktadır. Telefon: 4223777400, Faks: 4223777498.

İHALE KONUSU VE NİTELİKLERİ

İhale kapsamında 300.000 kilogram sıvı klor ve 72.000 kilogram gaz klor alımı gerçekleştirilecek. Temin edilecek klor, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne ait tesislerde depolanacaktır. Klor sevkiyatları, idarenin belirlediği tarih ve miktarlarda gerçekleştirilecektir.

Teslimat süresi sözleşmenin imzalanmasını takip eden bir gün içerisinde başlayacak ve klor sevkiyatları idarenin belirlediği tarih aralığında yapılacaktır. İhaleye katılım koşulları ve gerekli belgeler EKAP’ta yer alan ihale dokümanlarında belirtilmiştir.

TEKLİF VE İHALE DETAYLARI

Teklifler, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhaleye teklif vereceklerin tekliflerini elektronik ortamda EKAP üzerinden göndermeleri gerekmektedir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşmesi imzalanacaktır.

İhaleye katılmak isteyen istekliler, teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 90 takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecektir.

EKONOMİK VE TEKNİK ŞARTLAR

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İdare, ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin herhangi bir kriter belirtmemiştir. İstekliler, imalatçı veya yetkili satıcı olduklarını gösteren belgeleri sunmak zorundadır.

İsteklilerin teklifleri, ihale komisyonu tarafından değerlendirilecek ve aşırı düşük teklifler hakkında açıklama istenebilecektir.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-