dore okulları
Malatya
13 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya'da 8 Aylık Hamile Beste ve Karnındaki Bebeği Hayattan Koparıldı!


Malatya'da 8 Aylık Hamile Beste ve Karnındaki Bebeği Hayattan Koparıldı!
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, 8 aylık hamile 22 yaşındaki Beste Kızılay, eşi tarafından başından vurularak öldürüldü. Genç kadın hastanede hayatını kaybederken, saldırgan eş gözaltına alındı.
Narin

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan olay, kenti yasa boğdu. İddiaya göre, A.K. (25) isimli şahıs ile 8 aylık hamile eşi Beste Kızılay (22) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle A.K., eşine tabanca ile ateş etti.

GENÇ KADIN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Başından vurulan talihsiz kadın, ağır yaralı şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Beste Kızılay’ın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

EŞ GÖZALTINA ALINDI

Cinayet zanlısı A.K., olay sonrası gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Ailenin geçmişine ve olası şiddet geçmişine dair araştırmalar devam ediyor.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!