dore okulları
Malatya
31 Mart, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya’da Tatlı Siparişleri Rekor Kırdı!

Malatya’da Tatlı Siparişleri Rekor Kırdı!
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Malatya’da baklava imalathanelerinde yoğun mesai başladı. Tatlı ustaları, artan siparişleri yetiştirmek için gece geç saatlere kadar çalışıyor. Baklavacılar, fıstıklı ve cevizli tatlılardan şöbiyete kadar geniş bir yelpazede üretim yaparak bayrama hazırlanıyor.
Narin

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Malatya’daki baklava imalathanelerinde hummalı bir çalışma başladı. Artan siparişlere yetişmek isteyen tatlı ustaları, gece geç saatlere kadar çalışarak üretimi iki katına çıkardı.

3 BİN TEPSİ SİPARİŞ, FİYATLARDA İNDİRİM!

Baklava imalathanesi müdürü Abdullah Özdemir, taleplerin yoğunlaştığını belirterek, "Siparişleri yetiştirmek için geç saatlere kadar çalışıyoruz. Son günlerde yaklaşık 3 bin tepsi sipariş aldık. Cevizli tereyağlı baklavayı 250 TL’den satıyoruz" dedi.

"TATLISIZ BAYRAM OLMAZ"

Baklavacı Öztürk Can ise, "Bayram telaşı başladı, siparişleri yetiştirmek için yoğun çalışıyoruz. Doğu illerinde tatlıya büyük bir talep var, tatlısız bayram olmaz" diye konuştu. Şu ana kadar 2 bin tepsi sipariş aldıklarını belirten Can, fıstıklı baklavanın 2 bin TL, cevizli baklavanın ise 100 TL’den satıldığını söyledi.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!