dore okulları
Malatya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya'nın da Aralarında Bulunduğu 49 İlde Dev 'Narkoçelik-35' Operasyonu: 2 Ton 428 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu 'Narkoçelik-35' operasyonu kapsamında 49 ilde gerçekleştirilen baskınlarda 2 ton 428 kilogram uyuşturucu madde ve 888 bin 923 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 336 zehir taciri ve sokak satıcısı gözaltına alındı.
Narin

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, 49 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Narkoçelik-35' operasyonu, zehir tacirlerine ağır darbe indirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonun detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Yerlikaya, operasyonlarda toplam 2 ton 428 kilogram uyuşturucu madde ve 888 bin 923 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 336 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.

İLLER ARASINDA MALATYA DA VAR 

Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince düzenlendi. Operasyona, 832 ekip, 2 bin 81 personel, 10 hava aracı ve 39 narkotik dedektör köpeği katıldı. Baskınlar Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana, Konya, Diyarbakır, İstanbul, Denizli, Şanlıurfa, Antalya, Samsun, Mersin, Erzincan, Bursa, Kocaeli, Manisa, Tekirdağ, Kırklareli, Malatya, Muğla, Osmaniye, Hatay, Van, Afyonkarahisar, Amasya, Bolu, Aydın, Çorum, Elazığ, Giresun, Sinop, Sivas, Aksaray, Edirne, Karabük, Karaman, Nevşehir, Uşak, Eskişehir, Balıkesir, Kahramanmaraş, Sakarya, Trabzon, Düzce, Niğde, Şırnak, Siirt, Tokat ve Erzurum'da gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 921 kilogram skunk, 176 kilogram metamfetamin ve 14 bin 14 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Ayrıca 8 sokak satıcısı gözaltına alındı.

Ankara'da yapılan iki ayrı operasyonda ise 253 bin 652 adet uyuşturucu hap, 62,4 kilogram esrar ve 3 kilogram kokain ele geçirildi. 18 sokak satıcısı yakalanarak adalete teslim edildi. Diyarbakır'da ise 745 kilogram skunk ve 80,5 kilogram esrar ele geçirildi, 20 sokak satıcısı gözaltına alındı.

MALATYA'DA DA BAŞARILI OPERASYON

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de operasyon kapsamında önemli bir başarı elde etti. Yapılan baskınlarda 28 kilogram skunk ele geçirilirken, 1 zehir taciri yakalandı. Malatya'da gerçekleştirilen bu operasyon, uyuşturucuya karşı verilen kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

DİĞER İLLERDE İSE...

Şanlıurfa’da 69,5 kilogram skunk ve 26,5 kilogram metamfetamin ele geçirildi, 9 sokak satıcısı yakalandı. Gaziantep'te 56 kilogram skunk ele geçirildi ve 4 zehir taciri gözaltına alındı. Bolu'da ise 40,5 kilogram metamfetamin ele geçirildi ve 4 sokak satıcısı yakalandı. Antalya’da 24,5 kilogram esrar, Adana’da 37 kilogram esrar ele geçirildi ve 6 sokak satıcısı yakalandı.

Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum" dedi. Bakanlık, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, vatandaşların bu mücadelede güvenlik güçlerine destek olmasının önemine dikkat çekti.

Bu büyük operasyonun ardından, Türkiye genelinde uyuşturucuya karşı mücadelenin daha da güçlendirilmesi bekleniyor. Emniyet güçlerinin sahadaki varlığı ve etkin operasyonları, uyuşturucu tacirlerinin ve sokak satıcılarının faaliyetlerini büyük ölçüde zorlaştırıyor. Operasyonlara katılan polis ekiplerinin kararlı mücadelesi ve üstün performansları, toplumun güvenliğine katkıda bulunmaya devam ediyor.

KAYNAK: İHA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=1487320653&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=1487320653&f=o

"But Thames had no intention of following his friend's advice. "He was delighted to find the office deserted. Woman's love of silkis not set by fashion; it is bred in the bone; and somewhere, somehow, a womanwill have her bit of silk. The night was now profoundly dark. It was easy enough to lieto anyone else. Manning, and that heraunt focussed a brightly tactful disregard upon this throughout the meal. This obstacle being removed, inhis eagerness to proceed, he had forgotten to take his little charge with him. "He held out his dry hard hand into which she placed hers. She became angry with herself. She had a horrible glimpse of the oncenice little old lady being also borne stationward, still faintly battling and verymuddy—one lock of grayish hair straggling over her neck, her face scared,white, but triumphant.

Video ID: IC0gIC0gMTk1Ljg1LjIwNy4yMzcgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjEwIC0gMTUzMzgzNjk2Nw==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 18-09-2024 22:18:36

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9