Malatya’nın Elektrik Kesintisi Alarmı! 17 Mart’ta Hangi Bölgelerde Elektrik Olmayacak?

Malatya'da 17 Mart 2025 tarihinde elektrik kesintisi yaşanacak. Battalgazi, Yeşilyurt, Hekimhan ve Doğanyol gibi ilçelerdeki mahallelerde elektrikler belli saat dilimlerinde kesilecek. Bu kesintiler, altyapı ve bakım çalışmalarının yapıldığı bölgelerde gerçekleşecek. Kesinti saatleri ve etkilenen bölgeler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Elektrik kesintisinden etkilenecek mahallelerde yaşayanların dikkatli olmaları ve kesintiye hazırlıklı olmaları gerektiği bildirildi.

Malatya'da 17 Mart 2025 tarihinde elektrik kesintileri yapılacak. Yapılacak olan işletme bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrikler kesilecek. Bu kesintiler, belirlenen saat dilimlerinde sürecek ve etkilenmesi beklenen bölgelerdeki vatandaşlar, gün boyu elektriksiz kalacak.
ETKİLENEN BÖLGELER VE SAATLER
Battalgazi ilçesinde Yaygın Mahallesi, Tokluca Mahallesi gibi yerlerde sabah saatlerinden itibaren 17:00'ye kadar elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca, Yeşilyurt ilçesindeki Hamidiye Mahallesi, Gedik Mahallesi ve Mullakasım Mahallesi gibi bölgelerde de 09:00-17:00 saatleri arasında elektrikler kesilecek. Hekimhan ilçesinde de benzer şekilde, 10:00-16:00 saatlerinde kesintiler olacak.
VATANDAŞLAR DİKKAT!
Etkilenen mahallelerdeki vatandaşların elektrik kesintisine hazırlıklı olmaları, özellikle işyerlerinin ve evlerinin elektrikli cihazlarını kontrol etmeleri önem arz ediyor. Yetkililer, bu çalışmaların Malatya'nın elektrik altyapısının güçlendirilmesi için gerekli olduğunu vurguladı.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.