Malatya’ya Güvenli Gelecek! Vali Yavuz Tarih Verdi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat depremlerinin ardından kentin yeniden inşası için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirtti. 2025 yılı içinde tüm hak sahiplerine konutlarının teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan konut ve iş yeri inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Malatya Valisi Seddar Yavuz, 2025 yılı içinde tüm hak sahiplerine konutlarının teslim edileceğini duyurdu.
MALATYA BAYRAMDA KENETLENDİ
Ramazan Bayramı dolayısıyla Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında kent protokolü ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen programa; Malatya Valisi Seddar Yavuz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, milletvekilleri, askeri yetkililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
"MALATYA’YI HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Bayramlaşma töreninde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayının huzur içinde geçtiğini ve bayramın dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, “Malatya olarak her zaman kenetlendik, bundan sonra da el ele vererek şehrimizi ayağa kaldıracağız” dedi.
"2025’TE HERKES EVİNE KAVUŞACAK"
Malatya Valisi Seddar Yavuz, deprem sonrası başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, “Devletimiz ilk günden itibaren Malatya’nın yanında oldu. Bugün itibarıyla 95 bini aşkın konut ve iş yeri inşa ediliyor. 2025 yılında tüm hak sahiplerine evlerini teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.
GÜVENLİ VE YAŞANABİLİR BİR MALATYA
Şehrin geleceği için tüm kurumların uyum içinde çalıştığını belirten Vali Yavuz, "Malatya’yı modern, güvenli ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. 2025’in sonunda herkesin huzurla yaşayacağı bir Malatya olacak" ifadelerini kullandı.
Bayramlaşma programı, protokol üyeleri ve vatandaşların iyi dileklerini paylaşmasıyla sona erdi.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Genç Çiftlere Müjde! Evlilik Kredisi, Beyaz Eşya, Mobilya Desteği Yolda
- Dikkat! Kış Lastiklerinizi Çıkarmanın Zamanı Geldi
- Öğrenciler İçin Kritik Bilgi! LGS Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılacak?
- Kasımuşağı’nda Bayram Sevinci! Başkan Ulutaş’tan Birlik Mesajı
- Malatya'da Zehir Tacirlerine Darbe, Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.