dore okulları
Malatya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, Deprem Bölgesi Malatya’da Temaslarda Bulundu

MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, Deprem Bölgesi Malatya’da Temaslarda Bulundu
Malatya - MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, deprem bölgesi Malatya’da iki günlük bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bay, kentteki birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra konteyner kentler, esnaf ve kamu görevlileriyle görüşerek deprem sonrası sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Narin

Ziyaretlerinin ikinci gününe Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’le görüşerek başlayan Prof. Dr. Aysun Bay, esnafın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Bay, esnafa MHP olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Görüşmelerin ardından Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ı makamında ziyaret eden Bay, depremden bu yana yaşanan güvenlik, asayiş ve trafik konularındaki gelişmeleri ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Emniyet Müdürü Çankal, MHP’nin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DESTEĞE HAZIRIZ 

Daha sonra Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’ı ziyaret eden MHP heyeti, burada deprem anında ve sonrasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Baytak, devletin her daim milletin yanında olduğunu vurgulayarak MHP heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

MHP heyeti, Kızılay Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve yönetimi ile bir araya gelerek Kızılay ile her türlü işbirliği ve desteğe hazır olduklarını belirtti. Ardından Malatya İl AFAD Müdürü Ali Altındal’ı ziyaret eden heyet, deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Altındal, depremin büyüklüğü ve yaşanan zorluklara rağmen devletin tüm gücünü kullanarak yaraları sarmaya devam ettiğini ifade etti.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER 

Prof. Dr. Aysun Bay, “Acılarımız asla unutulmaz ama büyük felaketin oluşturduğu tahribatı devletin ve milletin gücüyle hızlıca gidermeye çalışıyoruz. İnşallah sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Son olarak MAŞTİ otobüs terminali ve konteyner kentlerini ziyaret eden Bay ve ekibi, esnafın sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Ziyaret sırasında halka seslenen Bay, “Devlete inanın ve güvenin. Devletin gücü sizinle beraber. Marjinal yapılar, kötü niyetli provokatörlere ve FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu provokasyonlara karşı çok dikkatli olmalıyız” şeklinde konuştu.

İki günlük yoğun bir ziyaretin ardından Prof. Dr. Aysun Bay ve MHP heyeti, Malatya’daki temaslarını tamamlayarak Kahramanmaraş’a geçti.

KAYNAK: İHA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=1487320653&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=1487320653&f=o

Of course, we hope that you will support the ProjectGutenberg-tm mission of promoting free access to electronic works by freelysharing Project Gutenberg-tm works in compliance with the terms of thisagreement for keeping the Project Gutenberg-tm name associated with the work. His arm entered the round window of the white hazeof her vision, his wrist spouting blood in currents,dripping on the stone floor. “Not possible. ”“Excellent,” Sir John declared. Nab and Quiltto the door! Jack, you are my prisoner. I am not afraid that you may try to make love to me.

Video ID: IC0gIC0gMTk1Ljg1LjIwNy4yMzcgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAwOjIxIC0gMjIzNjM3ODAy

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 00:24:43

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9