Özgür Özel: İktidar, Geleceğin Cumhurbaşkanına Darbe Yapıyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve ailesine destek ziyaretinde bulunarak, iktidarın şafak operasyonunu ‘geleceğe darbe’ olarak değerlendirdi. Dilek İmamoğlu ise, "Milletin, kendi iradesine yönelik bu hamlelere en iyi cevabı vereceğinden hiç şüphem yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şafak operasyonuyla evinde gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ailesini ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Milletin, kendi iradesine yönelik bu hamlelere en iyi cevabı vereceğinden hiç şüphem yok” dedi.
‘GELECEĞE DARBE’ DİYORLAR
Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun eşi ve ailesiyle yaptığı görüşmede, “Dün akşam itibariyle, diploma iptal oldu deyip, resmen anayasayı askıya aldılar. Hiç kimsenin bir güvencesi yok” diyerek, şafak operasyonunun bir önleyici darbe olduğunu vurguladı. "Bu iktidar, halkın belirlememesi için, geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıyor" dedi.
‘DEVLET MİLLETİN KARŞISINA ÇIKARSA, MİLLET KAZANIR’
Özel, 31 Mart seçimlerinde valiler, kaymakamlar ve devletin tüm organlarının karşılarında olduğuna dikkat çekerek, “Ekrem Başkan kazandı. Şimdi yeniden milletle devleti yarıştıracaklarsa, belki biraz daha zor olacak, ama en sonunda millet kazanacak, milletin dediği olacak” ifadelerini kullandı.
‘EKREM İMAMOĞLU MİLLETE EMANETTİR’
Dilek İmamoğlu, “Bu mesele, artık ülkeye, topluma mal olmuş bir mesele. Kim haksızlığa uğradıysa, herkesin arkasında Ekrem mücadelesini verdi” diyerek, “Yılmayacağız, pes etmeyeceğiz” dedi.
SİYASİ AMACIN AÇIKÇA GÖRÜLDÜĞÜ BİR OPERASYON
Dilek İmamoğlu, operasyonun açıkça siyasi amaçlarla yapıldığını belirterek, “Geleceğin Cumhurbaşkanını, bu ülkeyi yönetecek olan cumhurbaşkanını eleme, saf dışı bırakma, bitirme operasyonu. Bu, ülkeye yapılmış büyük bir darbe” diyerek, mücadelenin süreceğini vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kış Geri Döndü! Araçlar Yolda Kaldı
- Pütürge'de Dolu Yağışı Kayısı Bahçelerini Vurdu!
- Evde Ders Çalışacak Yer Olmayan Çocukların Ailelerinin Yüzde 80'i Lise Altı Eğitime Sahip!
- Emekli ve Asgari Ücretliler İçin Kritik Tarih: 23 Mart'ta Ne Olacak?
- LGS 2025 Başvuruları Başlıyor: 15 Haziran’da Sınav Heyecanı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.