dore okulları
Malatya
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

PİZZA HUT KİMİN? Boykotun hedefi oldu! Pizza Hut hangi ülkenin?

PİZZA HUT KİMİN? Boykotun hedefi oldu! Pizza Hut hangi ülkenin?
Pizza Hut kimin? Pizza Hut hangi ülkenin? soruları araştırılıyor. İşgalci İsrail’in Gazze’ye başlattığı soykırım saldırıları sonrasında vatandaşlar İsrail ürünlerini boykot ediyor. Bu kapsamda deterjandan gıdaya giyimden teknoloji milyonlarca ürün araştırılıyor.
Narin

Gazze’de soykırım saldırılarının başlamasının ardından Türkiye’de milyonlarca vatandaş boykot çalışmalarına başladı. İsrail ekonomisine doğrudan ya da dolaylı olarak katkı sağladığı belirlenen tüm ürünler boykot listesine alınıyor. peki, Pizza Hut kimin? Pizza Hut hangi ülkenin? işte detaylar…

PİZZA HUT KİMİN?

Pizza Hut, dünyanın en büyük pizza zinciridir. Pizza Hut, ABD merkezli bir şirket olan Yum! Brands'a aittir. Yum! Brands, dünyanın en büyük restoran zinciri şirketidir. Yum! Brands'in diğer markalarına KFC, Taco Bell, WingStreet ve A&W gibi markalar da dahildir.

Pizza Hut, 1958 yılında Wichita, Kansas'ta Frank ve Dan Carney kardeşler tarafından kurulmuştur. Pizza Hut, kısa sürede Amerika Birleşik Devletleri'nde en popüler pizza zincirlerinden biri haline gelmiştir. 1970'lerde Pizza Hut, uluslararası pazarlara açılmaya başlamıştır.

Pizza Hut, günümüzde 90'dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Pizza Hut'ın dünya genelinde yaklaşık 18.000 restoranı bulunmaktadır. Pizza Hut, Türkiye'de de faaliyet göstermektedir. Pizza Hut'ın Türkiye'de yaklaşık 100 restoranı bulunmaktadır.

Pizza Hut, pizzanın yanı sıra çeşitli İtalyan yemekleri de sunmaktadır. Pizza Hut'ın en popüler ürünleri arasında pepperoni pizza, margarita pizza ve supreme pizza yer almaktadır. Pizza Hut, ayrıca çeşitli içecekler, atıştırmalıklar ve dondurma da sunmaktadır.

Pizza Hut, dünyanın en başarılı restoran zincirlerinden biridir. Pizza Hut, yüksek kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla tüketicilerin beğenisini kazanmıştır.

PİZZA HUT HANGİ ÜLKENİN?

Pizza Hut, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir fast-food zinciridir. İlk Pizza Hut restoranı 1958'de Kansas, Wichita'da kuruldu. Başlangıçta bir aile restoranı olarak kurulan Pizza Hut, dünya genelinde birçok ülkede şubeler açarak uluslararası bir marka haline geldi. Ancak, kökeni Amerika Birleşik Devletleri'ne dayanmaktadır.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-