dore okulları
Malatya
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Şahin Altunok'tan Yeni Malatyaspor İçin Yeniden Diriliş Sözü


Şahin Altunok'tan Yeni Malatyaspor İçin Yeniden Diriliş Sözü
Yeni Malatyaspor'da hafta sonu gerçekleşecek kongre öncesinde, Şahin Altunok başkanlık adaylığını duyurdu. Altunok, kulübün yeniden eski günlerine dönebilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.
Narin

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde hafta sonu gerçekleştirilecek önemli kongre öncesinde, Şahin Altunok başkanlık adaylığını duyurdu. Malatyalı hemşehrilerine ve Yeni Malatyaspor’a gönül verenlere seslenen Altunok, kulübün yeniden dirilişi için zorlu süreçleri aşmaya kararlı olduklarını belirtti. Altunok, “Malatyaspor’umuzu hak ettiği yerlere getirebileceğimize inanıyoruz. Küskünleri barıştıracak, kırılan kalpleri onaracağız” dedi.

"KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK BİR MALATYASPOR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Şahin Altunok, Malatya’nın yeniden inşa sürecine dikkat çekerek, aynı şekilde Yeni Malatyaspor’un da küllerinden yeniden doğmasını sağlamak için çalışacaklarını vurguladı. “Nasıl ki şehrimiz yeniden inşa edildiyse, Malatyaspor’umuz da yeniden inşa edilecek. Bu süreçte herkesin desteği ile birlik içinde olacağız” ifadelerini kullandı. Altunok, şehrin farklı bölgelerinde yaşayan tüm Malatyalıların bu sürece katkıda bulunacağına inandığını belirtti.

"MALATYASPOR'A YENİ BİR FUTBOL VİZYONU GETİRECEĞİZ"

Başkan adayı Altunok, Malatyaspor’un yeni bir futbol vizyonuna kavuşacağını belirtti. “Aşılamayan tabuları aşacağız, yapılamaz denilenleri başaracağız. Tüm paydaşlarımızla ortak bir akıl doğrultusunda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu. Şahin Altunok, göreve gelmeleri halinde, kulübün menfaatlerinin her şeyin üstünde tutulacağını ve futbolseverlerin desteğiyle büyük bir değişim sürecine gireceklerini vurguladı.

BİRLİK MESAJI: "BU GÜÇ MALATYALILARDA VAR"

Altunok, Malatyalıların birlik olmasının önemini vurgulayarak, “Bu güç biz Malatyalılarda var. Sporun birleştirici ruhunu ön plana çıkararak üzerimize düşenin fazlasını yapacağız” dedi. Şehrin dört bir yanındaki Malatyalıların desteği ile kulübü yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Altunok, tüm Malatyalıları bu zorlu süreçte takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-