dore okulları
Malatya
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sakın göz göze gelmeyin! Aurası ile dünyayı dize getiriyor! Astrolojinin en çekici 3 burcu!


Sakın göz göze gelmeyin! Aurası ile dünyayı dize getiriyor! Astrolojinin en çekici 3 burcu!
Astroloji ilmi insan karakteri üzerinde sorgulama yapabilmeyi sağlayacak isabetli bakış açısı sunmasının yanı sıra insanın fiziksel özelliği üzerinde yoruma sahip olabiliyor. Kitleleri peşinden sürükleyecek bir bakışı ile taşı yerinden oynatan işte o en çekici 3 burç…
Narin

Doğuştan çekici bir auraya sahip olan bu kişiler her istediklerini rahatlıkla yaptırabiliyor. Fiziksel özellikleri kusursuza yakın olan bu insanlar cazibelerini kullanarak her işten kolaylıkla sıyrılabilme potansiyeli sergiliyor. Alımı ile büyüleyen etrafa yaydığı doğal aura ile dağları dize getiren o kişiler bu burçlardan çıkıyor.

1-ASLAN BURCU

Doğuştan sahip olduğu liderlik özelliği hayatları boyunca onları kusursuz ve medyatik hale getiriyor. Aslanlar etrafa yaydığı güzellik aurası ile metrelerce öteden fark edilebiliyor. Tek bakışı ile dağları deviren, kitleleri yola getiren öldüren cazibeye sahip olan Aslanların arzuladıkları şeye ulaşabilmeleri için tek bir bakışları yetiyor. Her zaman güçlü, lider ve toplumda etkili güce sahip olan Aslanlar güzellikleriyle de göz dolduruyor. Jennifer Lopez tam bir Aslan kızını yansıtıyor.

2-TERAZİ BURCU

Onlar doğuştan kusursuz ve özel bir yaratılışla dünyaya geliyor. Yüz hatları ve mimikleri üstün bir kalite ile kalem gibi çizilmiş profesyonellik vaat ediyor. Onların hayatlarında sağlıklı beslenme ve egzersiz ilk sırada yer alıyor. Estetik yönden tüm hayatlarını etkileyen kaygı zamanla fiziksel olarak kusursuz hale gelmelerini sağlıyor. En ideal vücut tipinin temsili Terazi burcu için çaba vermeden tüm kapılar ardına kadar açılıyor. Karşısındaki kişiyi çabasız bakışları ile ikna eden en çekici burçlar arasında yerini alan Terazilere en tipik örnek Ekim ayında doğan Bella Hadid verilebilir.

3-OĞLAK BURCU

Yüz hattındaki keskinlik doğuştan zarafeti ve alımı beraberinde getiriyor. Oğlak burcu kusursuza yakın düzgün fiziği ve altın orana uygun yüz hatları ile içinde bulunduğu her ortamda dikkat çekiyor. Cilt bakımı onlar için sağlığın en kritik sırrı. Cesur tarzları ile birleşen iddialı görüntüsü tipik bir Oğlağı en çekici burç haline getiriyor. Dünyaca ünlü Rus top model İrina Shayk tipik bir Oğlan kızı olarak aurası ve çekiciliği ile büyülüyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-