dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Doğanşehir'de

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Doğanşehir'de
Büyük yıkıma neden olan depremler sonrası bölgeyi gezen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın son adresi Malatya'nın Doğanşehir İlçesi oldu.
Narin

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra deprem bölgelerini gezmeye devam ediyorlar. Bayraktar Ailesi, Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi.

BAYRAKTAR, BAŞKAN ZELYURT'TAN BİLGİ ALDI 

 Deprem bölgelerindeki tüm şehirlerde yardım çalışmalarını sürdüren Bayraktar, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte deprem bölgesini gezerek depremzedelerle sohbet etti. Depremin vurduğu ilçe ile ilgili Başkan Zelyurt’tan bilgi aldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!