dore okulları
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

TBMM'de Konuşan Tüfenkci'nin Gündeminde YMS Vardı: Bu Karar Hiçbir Vicdana Sığmaz


Türkiye Futbol Federasyonu’nun ( TFF) yeni yönetimi, Yeni Malatyaspor’un bu sezon 1. Lig’den çekilme talebine ret yanıtını verdi. Verilen karara itiraz eden Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) taşıdı. Tüfenkci: "Yeni Malatyasporumuzun bu sezon birden bire 1. Lig'de oynamasına karar verilmiştir. Bu büyük bir haksızlık ve adaletsizliktir. Şehre yapılan bir haksızlıktır. Malatyalılara yapılan bir haksızlıktır. Bu karar hiçbir vicdana da sığmaz" dedi.
Narin

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, TBMM Genel Kurulu'nda, 6 Şubat depremleri, Malatya’nın kayısısı ve Yeni Malatyaspor hakkında konuştu. 

ÜRETİCİMİZ YALNIZ DEĞİL!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci: "Malatyamızda depremin izlerini silmek için yapılan çalışmaların yakın takipçisiyiz. Kayısımızın gerçek değerinde satılması için TMO’nun acilen devreye girmesi lazım. Üreticimizi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız" dedi. 

RESMEN 'KÜME DÜŞÜN' DİYORLAR 

Tüfenkci: "TFF yönetiminin; stadı, tesisleri atıl durumda olan, lisanslı futbolcusu bulunmayan Yeni Malatyaspor’umuz ile ilgili verdiği ‘lige katılacak’ yönündeki kararını acilen gözden geçirmesi lazım. Resmen ‘küme düşün’ anlamına gelen bu adaletsiz kararın değiştirilmesi için elimizden geleni yapacağız"

KARAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Milletvekili Tüfenkci: "Malatyalı hemşerilerimizin ortak paydası olan Yeni Malatyaspor (YMS), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından büyük bir haksızlığa ve hukukluğa uğratılmıştır. Bir önceki federasyon yönetimi tarafından Yeni Malatyasporumuzun bu sezon da ligde oynamamasına karar verimişti. Sözlü de tebliğ edilmişti. Ancak yeni yönetim; depremde yıkılan, ağır hasarlı, kalacak yeri antrenman sahası olmayan, stadyumu daha yeni yeni tamiratı yapılan, transfer yasağı olan, lisanslı futbolcusu neredeyse kalmamış Yeni Malatyasporumuzun bu sezon birden bire 1. LİG'de oynamasına karar vermiştir. Bu büyük bir haksızlık ve adaletsizliktir. Şehre yapılan bir haksızlıktır. Malatyalılara yapılan bir haksızlıktır. Bu karar hiçbir vicdana da sığmaz. Koskoca federasyonun şu veya bu nedeni bahane ederek, Yeni Malatyaspor'u kurban edilmesinin kabullenilmesini bekleyemez. Ben, YMS'nin bir yıl daha ligde oynamaması yönünde imza veren kulüplere de teşekkür ediyorum. Kulübü ateşe atmanın bir anlamı var mı? Tesisi olmayan bir şehirde hangi futbolcu oynar? Federasyon bu kararı tekrar gözden geçirmelidir" dedi. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-