dore okulları
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü’nden Saha Aydınlatma İhalesi

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü’nden Saha Aydınlatma İhalesi
TCDD 5. Bölge Müdürlüğü, Malatya’da saha aydınlatmalarının rehabilitasyonu için ihale düzenliyor: İhaleye katılım şartları ve detaylar haberimizde.
Narin

İHALE HAKKINDA BİLGİLER

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, bölgesindeki saha aydınlatmalarının rehabilitasyonu için açık ihale usulüyle bir yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale, 25 Haziran 2024 tarihinde saat 14:00’te gerçekleştirilecek ve teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İKN: 2024/671091. İdarenin adresi: İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi, Yeşilyurt, Malatya. Telefon: 4222124800, Faks: 4222124816. İhale dokümanlarına EKAP üzerinden erişim sağlanabilir.

İHALE KONUSU VE NİTELİKLERİ

İhale kapsamında, toplamda 259 adet 200 W LED projektör, 153 adet LED projektör ve 8 adet 12 metrelik altıgen platformlu koruma merdivenli galvanizli direk (temel betonu dahil) temin edilecektir. İşin yapılacağı yerler Malatya, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Muş, Van, Siirt, Batman ve Diyarbakır illeridir.

Yapım süresi, yer tesliminden itibaren 150 takvim günüdür. İşe başlama tarihi, sözleşmenin imzalanmasını takip eden 10 gün içinde yer teslimi yapılarak başlayacaktır.

TEKLİF VE İHALE DETAYLARI

Teklifler, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhaleye teklif vereceklerin tekliflerini elektronik ortamda EKAP üzerinden göndermeleri gerekmektedir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşmesi imzalanacaktır.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyat ve fiyat dışı unsurlar dikkate alınarak belirlenecektir. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat vermeleri gerekmektedir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 takvim günüdür.

MESLEKİ VE TEKNİK ŞARTLAR

İstekliler, ihale konusu iş veya benzer işlerdeki deneyimlerini gösteren belgeleri sunmak zorundadır. Benzer iş olarak aydınlatma işleri kabul edilecek olup, elektrik mühendisliği veya elektrik ve elektronik mühendisliği bölümleri benzer işe denk sayılacaktır.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir ve konsorsiyum olarak teklif verilemez. İhale dokümanları EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir, ancak teklif verecek olanların dokümanları e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-