dore okulları
Malatya
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu: Yeşilyurt Belediyesi Spora Tam Destek Veriyor

Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu: Yeşilyurt Belediyesi Spora Tam Destek Veriyor
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen tenis turnuvası, heyecan dolu maçlarla sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit tarafından takdim edildi.
Narin

Yeşilyurt Belediyesi, farklı branşlarda açtığı spor kurslarıyla çocukların ve gençlerin kendilerini geliştirmesine olanak tanırken, bu kez tenis tutkunlarını Çilesiz Spor Kompleksi'nde düzenlenen Tenis Turnuvasında bir araya getirdi. 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya çocuklar, yetişkin kadınlar ve erkekler kategorilerinde toplam 65 sporcu katıldı.

HEYECAN DOLU MAÇLAR VE DERECELER

Turnuva boyunca çekişmeli ve heyecan dolu maçlar oynandı. Çocuklar kategorisinde birinci Elif Ak, ikinci Demir Alaman, üçüncü Şevval Özdemir oldu. Yetişkin kadınlarda birinci Seda Sancak, ikinci Ezgi Sumbas, üçüncü Bahar Karakaya olurken, yetişkin erkeklerde ise birinci Ege Yaman, ikinci Tolga Derin, üçüncü Yiğit Kasapoğlu olarak ödüllerini aldı.

BAŞKAN GEÇİT'TEN SPORUN ÖNEMİNE VURGU

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ederken, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti. Başkan Geçit, "Çocuklarımızın, gençlerimizin sahalarda, kortlarda ter döktüğünü, sporla iç içe olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sporun en önemli yönü, toplumu kaynaştırması, birlik ve bütünlüğümüzü sağlaması ve çalışkan nesiller yetiştirmesidir" dedi.

DEPREMDEN SONRA YENİDEN AYAĞA KALKIYORUZ

Başkan Geçit, konuşmasında şehrin deprem sonrası toparlanma sürecine de değinerek, "Depremden ağır hasar alan şehrimizi ayağa kaldırmak için tüm hizmetleri bir bütün olarak görüyoruz. Spor, sanat ve kültür alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporun toplumun moral ve motivasyonunu artırmada önemli bir etkisi var, bu yüzden sportif faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLER VERİLDİ

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim eden Başkan Geçit, katılan tüm sporcuları tebrik ederek, "Turnuvamıza katılan her sporcu bizim için birincidir, çünkü önemli olan burada olmak, sporla iç içe olmaktır" dedi. Sporcular da Başkan Geçit'e kendilerini böyle anlamlı bir etkinlikte bir araya getirdiği için teşekkür etti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

KAYNAK: YEŞİLYURT 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-