dore okulları
Malatya
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Üniversite Öğrencileri İçin Büyük Kolaylık: Malatya'da Yerinde Otobüs Kartı Çıkarılıyor

Üniversite Öğrencileri İçin Büyük Kolaylık: Malatya'da Yerinde Otobüs Kartı Çıkarılıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için yerinde otobüs kartı çıkarma hizmeti sunuyor. İnönü Üniversitesi kampüsünde kurulan Tanıtım ve Bilgilendirme Standı’nda hem Malatya’yı tanıtan bilgiler veriliyor hem de öğrencilere çay, kahve ikramları yapılıyor. 23-27 Eylül tarihleri arasında sürecek olan bu hizmet, öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor.
Narin

Malatya’da üniversite kazanan öğrenciler için Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), İnönü Üniversitesi merkez kampüsünde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı. Stand, öğrencilerin şehirle ilgili merak ettikleri sorulara cevap verirken, otobüs kartı işlemlerini de yerinde gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

OTOBÜS KARTI ÇIKARMA İŞLEMİ YERİNDE YAPILIYOR

23-27 Eylül tarihleri arasında hizmet verecek olan standda, üniversiteye yeni başlayan ve ilk defa otobüs kartı çıkaracak öğrenciler, kimlik bilgileri ve öğrenci belgeleri ile başvurarak MOTAŞ öğrenci kartını kolayca çıkarabiliyor. MOTAŞ ekipleri yerinde kart çıkarma işlemi gerçekleştirirken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ise öğrencilere çay, kahve, su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuyor.

ÖĞRENCİLER MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

İlahiyat Fakültesi öğrencisi Muhammed Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti ile öğrencilerin büyük bir kolaylık yaşadığını belirtti. Yılmaz, “Toplu taşıma kartını yerinde çıkarma hizmeti çok güzel oldu, belediyemize teşekkür ederim” dedi.

Öğrenci Ahmet Burak Akın ise bu hizmet olmasaydı kart çıkarma işleminin çok zor olabileceğini belirterek, "Allah devletimizden de belediyemizden de razı olsun" şeklinde konuştu.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Ece Erbaş da “Hizmeti ayağımıza getirdiler. Bu uygulama bizi büyük bir zahmetten kurtardı” ifadelerini kullandı.

TAÇ MERKEZİ İLE İLETİŞİM SAĞLANACAK

İnönü Üniversitesi’nde eğitimin başladığı ilk gün Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in mesajının yer aldığı broşürler de öğrencilere dağıtıldı. Bu broşürlerde, öğrencilerin istek ve taleplerini hızla iletebilecekleri Tek Adımda Çözüm (TAÇ) Merkezi’nin iletişim bilgileri de paylaşıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin üniversiteye uyum süreçlerinde kolaylık sağlamak amacıyla bu tür hizmetlerini sürdürecek.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-