Yasa Dışı Silah Ticareti Çökertildi: Malatya’da 12 Tabanca, 1898 Ecstasy Hap ve 4 Gözaltı!
![Yasa Dışı Silah Ticareti Çökertildi: Malatya’da 12 Tabanca, 1898 Ecstasy Hap ve 4 Gözaltı!](https://www.malatyatime.com/images/haberler/2025/02/yasa-disi-silah-ticareti-cokertildi-malatyada-12-tabanca-1898-ecstasy-hap-ve-4-gozalti-1739297538.jpg)
Malatya’da yasa dışı silah ticareti ve uyuşturucu temini yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 12 ruhsatsız tabanca ve 1898 ecstasy hap ele geçirildi. 4 zanlı gözaltına alınırken, 1’i tutuklandı.
![Narin](https://www.malatyatime.com/images/reklamlar/2023/06/narin-1686342505.jpeg)
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yasa dışı silah ticareti ve uyuşturucu temini yapan kişilere büyük bir darbe indirildi. Yapılan baskınlarda, 12 ruhsatsız tabanca ile bin 898 ecstasy hap ele geçirildi.
OPERASYON 4 ZANLIYI YAKALADI
Ankara uygulama noktasında gerçekleştirilen aramalarda, 2 yolcu otobüsünde yasa dışı silah ve uyuşturucu madde bulunarak, 4 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda, yakalanan zanlılar arasında 1’i tutuklandı.
SUÇLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Emniyet ekipleri, organize suç şebekelerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu başarılı operasyonla, Malatya’da uyuşturucu ve silah ticaretinin önlenmesi adına önemli bir adım atıldı. Polis, yasa dışı faaliyetlerin son bulması için çalışmalarına devam ediyor.
KAYNAK: İHA
![elsan](https://www.malatyatime.com/images/reklamlar/2023/06/elsan-1686342668.jpeg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yasa Dışı Silah Ticareti Çökertildi: Malatya’da 12 Tabanca, 1898 Ecstasy Hap ve 4 Gözaltı!
- Malatya'da Vefat Edenler
- ASKİ, Türkiye'deki 8 Belediyeyi Ağırladı: "Belediye Hizmetleri Projesi" ile Su ve Kanalizasyon Hizmetleri İyileştirilecek!
- Kar Yağışı Adıyaman, Malatya ve Gaziantep Arasındaki Yollarda Ulaşımı Zorluyor
- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er: Temiz Çevre İçin 1.1 Milyar Lira Yatırım!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.