Yerli Asansörler Deprem Bölgesine Ulaşıyor: Adıyaman'dan Malatya'ya...

EKA Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mahmut Körük, yerli üretim asansörlerin deprem bölgesindeki illere hızla monte edildiğini ve bu asansörlerin, hem enerji tasarrufu sağladığını hem de çevre dostu teknolojilerle tasarlandığını açıkladı. Adıyaman ile başlayan bu önemli uygulama, Malatya'da da hayata geçiyor. Emlak Konut'un projelerinde de kullanılan bu yeni teknoloji, deprem sonrası güvenliği artırırken, enerji verimliliği sağlıyor.

EKA Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mahmut Körük, yerli üretim asansörlerin depreme karşı güvenliği artıracak şekilde tasarlandığını ve bu teknolojiyle deprem bölgelerine önemli bir katkı sağlandığını belirtti. Körük, asansörlerin tamamen yerli üretim olduğunu ve Adıyaman ile başlayan bu sürecin, Malatya gibi diğer deprem bölgelerinde de uygulamaya konduğunu söyledi.
YERLİ ASANSÖRLER ENERJİ TASARRUFUNA DAYALI
Körük, “Asansörlerimiz, hem kendi yapımızda hem de dışarıdan beraber çalıştığımız firmalarla birlikte güç kazandı. Gelen taleplerin çoğuna yanıt verebiliyoruz. Aydınlatmadan tutun da çalışma şekli ve Ar-Ge’de yapılan tüm çalışmalar, tamamen enerji tasarrufu sağlayacak şekilde tasarlandı” diye konuştu. Ayrıca, bu asansörlerin, Emlak Konut’un yaptığı konut projeleriyle uyumlu çevre dostu teknolojilere sahip olduğunu ifade etti.
MALATYA, YERLİ TEKNOLOJİ İLE GÜÇLENİYOR
Körük, yerli asansörlerin sadece Malatya'da değil, Adıyaman ve diğer deprem bölgelerinde de kullanıma sunulmasının, bölge halkının yaşam kalitesini yükselteceğini vurguladı. Asansörlerin, deprem sonrası binalarda güvenliği artırmanın yanı sıra, çevre dostu olmasıyla da büyük bir önem taşıdığını belirtti.
KAYNAK: ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Elektrik Kesintisi! 5 Nisan'da Hangi Mahalleler Karanlıkta Kalacak?
- Şehirlerarası Otobüste Şok Baskın: 633 Kilo Kaçak Tütün Bulundu
- Malatya’da Altın Fiyatları Zirveye Çıkıyor: Bugün Alış ve Satış Fiyatları
- Tarım Bakanlığı'ndan Tereyağına Yeni Kriterler! Etiketleme ve İçerik Şartları Değişiyor
- Bakan Bolat: Mart Ayında 23,4 Milyar Dolar İhracatla Tarihe Geçtik!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.