dore okulları
Malatya
16 Mart, 2025, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 23 İlde 56 Gözaltı!


Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 23 İlde 56 Gözaltı!
Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde aralarında Malatya'nın da bulunduğu 23 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 416 kilogram uyuşturucu madde ve 192 bin 976 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 56 şüpheli yakalanırken, 44’ü tutuklandı.
Narin

Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde son iki hafta içinde 23 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul, Samsun, Van, Diyarbakır, Antalya, Mardin, Malatya ve daha birçok ilde gerçekleştirilen baskınlarda toplam 416 kilogram uyuşturucu madde ile 192 bin 976 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

56 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA!

Operasyonlar kapsamında 56 şüpheli yakalanırken, bunlardan 44’ü tutuklandı. 12 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

JANDARMA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, suç örgütlerine yönelik operasyonların devam edeceğini vurguladı.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!