dore okulları
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Altın Fiyatlarında Bu Kadar Oynamak Ne Ayak?

21 Mayıs 2024, Salı 10:20
Altın Fiyatlarında Bu Kadar Oynamak Ne Ayak?

Evet, evet, evet, siz de gördünüz mü altın fiyatlarındaki bu inanılmaz oyunu? Bakıyorsunuz, Besibirlik altın almış başını gidiyor; satış fiyatı 84,720 TL. Ha bir de Cumhuriyet altınları var, onlar da hiç fena değil hani, alış 39,810 TL, satışı ise 42,360 TL! İşin içinde bir iş var gibi, değil mi?

Şimdi bu kadar fiyat artışı normal mi? Yoksa altın yatırımcılarını yeni bir maceraya mı davet ediyoruz? Bir bakıma altın piyasası da bir lunaparka dönmüş durumda; fiyatlar bir o yana bir bu yana… Anlayacağınız, her gün yeni bir heyecan, yeni bir kıpırdanma!

Peki, Ne Olacak Bu Altınların Hali?

Duruşuna hayran olduğumuz, güven veren o sarı metal, şimdi ne olacak? Uzmanlar diyor ki, “Altın, ekonomik belirsizliklerin arttığı şu dönemlerde en güvenilir liman.” Peki, güvenilir limanın dalgaları bu kadar şiddetli olur mu? Herhalde yatırımcılarımız altınlarına sarılıp, ‘Bu fırtına da geçer yahu!’ diyecekler. Ama emin olun, bu fırtına sadece geçmekle kalmayacak, bazılarının kasasını dolduracak, bazılarının ise başını döndürecek.

Son Söz:

Eğer cebinizde bir miktar paranız varsa ve ‘Acaba ne yapsam?’ diye düşünüyorsanız, altın alıp satmanın tam zamanı olabilir. Ama unutmayın, bu işler biraz da cesaret ister. Fiyatlar yukarı aşağı oynarken, sizin de mideniz kaldırmalı. Yoksa bu altın hikayeleri, sizin için sadece masallarda kalır!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-