dore okulları
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bir fotoğraf ve bir haber

14 Temmuz 2024, Pazar 09:46
Bir fotoğraf ve bir haber

Fotoğraf Sergisi sonrası fotoğraf sanatçısı arkadaşlarla (Bayram Ayhan, Süleyman Turan ve Nezir Kızılkaya) bir mekânda otururken içeri iki ilçe belediye başkanı girdi. Biri eski biri yeni… Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt ve Darende eski Belediye Başkanı İsa Özkan… Samimi ve rahat hareketleriyle bir masaya geçip oturdular. Yanlarında da Darendeli bir kayısı üreticisi, yarışmada birinci olmuş…
Fotoğrafçı arkadaşlara döndüm dedim ki, şu üç kişilik masada gazeteci gözüyle bakarsanız haberlik bir durum var mı? diye sordum. Ne bilsinler, çünkü gazeteci değiller. Eskiden gazeteci iken her şeye haber gözüyle bakardım, şimdi fotoğrafçı olunca her şeye fotoğrafçı gözüyle bakıyorum. Eski mesleğin verdiği refleksle dedim ki, işte bakın bu bir haberdir.
Siyasette halef selef olmuş belediye başkanlarını seçim sonrası asla bir arada göremezsiniz. Seçim zamanı rekabet etmişler, bazen da kavga etmişler, birbirlerinin ayağını kaydırmışlardır. Dolayısıyla seçim sonrası bir birine düşman olurlar.
Fakat Darende Belediye Başkanlarını bir arada kardeşçe oturup sohbet ederken görünce hem siyaset hem de insanlık adına çok sevindik. Kardeşlik, siyaset, medeni davranış işte budur, dedik. Gittim masalarına ve iki başkanı da tebrik ettim.
“Helal olsun, ikizinizin güç birliğinden Darende kazanır” dedim.
Sonra geldim fotoğrafçı arkadaşlarımın masasına, şimdi anladınız mı buradaki haberin ne olduğunu? diye sordum. Dediler ki, “Abi sen gazetecisin, biz fotoğrafçıyız, biz ne anlarız gazetecilikten”

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-