dore okulları
Malatya
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bülent Tüfenkci’den Gündüzbey’e Rezerv Alanı Müjdesi! Malatya’nın Kıskandığı Ayrıcalık

10 Ağustos 2024, Cumartesi 20:16
Bülent Tüfenkci’den Gündüzbey’e Rezerv Alanı Müjdesi! Malatya’nın Kıskandığı Ayrıcalık

Malatya’nın incisi, gözbebeği, yıldızı parlayan Gündüzbey! Öyle bir yer ki, ne isterse o oluyor. Diğer mahalleler mi? Onlar şansını başka yerlerde aramaya devam etsin.

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin son açıklamasıyla artık iyice anladık: Gündüzbey öyle bir ayrıcalıklı ki, bırakın sağlam evleri yıkmayı, isterse rezerv alanı bile olamaz! Ama dikkat edin, Gündüzbey halkı bir gün canı sıkılır da “Biz rezerv alanı istiyoruz” derse, işte o zaman işler değişir. Anında rezerv alanı olur, kapıları açılır, tüm imkanlar seferber edilir.

Peki ya Taştepe? Kiltepe? Çöşnük? Yok, yok, siz unutun bu işleri. Malatya’da rezerv alanı olacak başka bir yer mi arıyorsunuz? Boşa uğraşmayın, çünkü Gündüzbey’den başkası bu ayrıcalığı hak etmiyor anlaşılan. Diğer mahallelerin halkı ne isterse istesin, cevap belli: “Gündüzbey’den öğrenin!”

Bakın, burada ironiye gerek yok, çünkü durumun kendisi zaten başlı başına bir ironi. Malatya’nın dört bir yanında insanlar, “Bizim evler sağlam, yıkmayın” diye feryat ediyor. Ama bir Gündüzbey var ki, onlara verilen esneklik başka hiçbir mahalleye verilmiyor.

Bülent Tüfenkci, çıkmış açıklama yapıyor: Gündüzbey şu an rezerv alanı değil, ama isterse olur. Ne büyük bir lütuf! Ne büyük bir jest! Peki ya diğer mahalleler? Onlar niye bu ayrıcalıktan mahrum? Onların istekleri, talepleri neden yok sayılıyor? Ah, sevgili Malatya halkı, siz de Gündüzbey gibi özel olabilseydiniz, belki o zaman sizin de talepleriniz dikkate alınırdı.

Rezerv alanı mı olmak istiyorsunuz? O zaman gidip Gündüzbey’den ilham alın. “Nasıl oluyor da sağlam evlerimiz varken rezerv alanı olmuyoruz?” diye dert yanıyorsanız, bunun cevabı basit: Gündüzbey kadar şanslı değilsiniz!

Gündüzbey’de yaşayanlar, keyfini çıkarın bu ayrıcalıkların! Sizden başkası Malatya’da bu kadar şanslı olamaz. Diğer mahalleler mi? Kusura bakmayın, ama sizin talepleriniz o kadar da önemli değil. Bülent Tüfenkci’nin gönlünden Gündüzbey geçiyor, siz de idare edin artık.

Sonuçta, Malatya’da her şeyin merkezi Gündüzbey, diğer mahalleler ise sadece etrafında dönüyor. Bir gün olur da sizin de sesiniz duyulursa, belki o zaman siz de Gündüzbey olursunuz. Ama şimdilik, Gündüzbey’in gölgesinde kalmaya devam edin!

Kalın sağlıcakla

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-