dore okulları
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elektrik Tellerinden Çıkan Yangın: Kayısı Bahçeleri Tehlikede

26 Haziran 2024, Çarşamba 12:23
Elektrik Tellerinden Çıkan Yangın: Kayısı Bahçeleri Tehlikede

Evet, sevgili okurlar.

Pütürge’de elektrik tellerinden çıkan yangın, kayısı bahçelerini küle çevirdi. Elektrik telleri, bir nevi modern zaman kundakçısı. Yangının sebebi mi? Tehlikeli elektrik telleri! Malatya Elektrik Şirketi, sizden bahsediyoruz. “Bu tellerle ne yapacağız?” sorusunun cevabı ortada: yangınları izlemek.

Drone çekimleriyle durum daha da netleşti. Ağaçlar kül olmuş, tarım arazileri yanmış. Halk tedirgin, ama elektrik telleri hâlâ yerinde duruyor. Biri bu tellere “dur” demeli, ama kim?

Sevgili yetkililer, Pütürge’nin kayısıları yanarken siz ne yapıyordunuz? Halkı nasıl koruyacaksınız? Elektrik telleri böyle tehlike saçarken, Malatya’nın altın değerindeki kayısılarını koruyacak mısınız?

Bu mesele sadece Pütürge’nin değil, tüm Türkiye’nin sorunu. Elektrik tellerine dikkat edilmezse, yangınlar da bitmeyecek. Malatya’nın kayısı bahçeleri, ülke ekonomisi için önemli. Hadi, bir an önce gereken önlemleri alalım. Elektrik tellerinin yangın çıkarmasına izin vermeyelim.

Evet, sevgili okurlar, Pütürge’de elektrik tellerinden çıkan yangın, hepimize ders olsun. Yetkililerden beklentimiz, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için acil ve etkin önlemler almaları. Pütürge’nin kayısıları, sadece Pütürge’nin değil, tüm Türkiye’nin değeridir.

Sevgili yetkililer, Pütürge yanıyor! Elektrik tellerini kontrol edin. Halkın güvenliğini sağlayın. Kayısı bahçeleri, yangınlara kurban gitmesin!

Sevgiyle Kalın. 

Yorumlar

  • yorum avatar
    EDİTÖRÜN NOTU
    26-06-2024 14:00

    Değerli Okur, Malatya’nın Pütürge ilçesi Hüsükuşağı Herimler Mahallesi’nde kayısı bahçelerinde büyük bir yangın çıktı. Yangının, tehlike arz eden elektrik tellerinden kaynaklandığı belirlendi.Yangının ardından bölge halkı endişeli bir bekleyiş içinde. Bilginize...

  • yorum avatar
    Serdar
    26-06-2024 12:35

    Hanımefendi durumu çok güzel özetlemişsiniz fakat haberin içeriğini merak ettim hangi köyde çıkmış bu yangın zarar sadece maddimi? Onunla ilgili hiç bilgi yok maalesef

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-