dore okulları
Malatya
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Fatih Altaylı’ya Açık Mektup: Gazetecilik mi, Yoksa Birlikte Oyunculuk mu?

29 Temmuz 2024, Pazartesi 15:28
Fatih Altaylı’ya Açık Mektup: Gazetecilik mi, Yoksa Birlikte Oyunculuk mu?

Fatih Altaylı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na “Madem bu kadar gücün var, önce Kandil’i temizle” demiş. Ne kadar ilginç! Anlaşılan o ki, Altaylı’nın mesleği gazetecilik değil, adeta bir komedi yazarlığı. Sen kimden cesaret alıyorsun da böyle konuşuyorsun? Yoksa senin maaşın ABD’den mi, İsrail’den mi geliyor?

Bir de Türkçe konuştuğun için utanmalısın Altaylı. Türkçeyi böyle seviyesiz yorumlarla kirletmek sana yakışmıyor. Cumhurbaşkanımıza böyle hitap etmek sana mı düştü? İşin aslını sorarsan, sen kendi ülkenin Cumhurbaşkanı’na böyle konuşurken, kendin bile söylediklerine inanmıyorsun.

Peki, Fatih Altaylı, sen kimsin?

Haddini bilmez bir gazeteci mi, yoksa dış güçlerin maşası mı? Herhalde ikinci şık daha uygun düşüyor. ABD’den dayak yemek mi? Bak sen! Şu hayatta bir gazeteci olarak neyi başardın ki, Cumhurbaşkanımıza akıl vermeye kalkıyorsun? Hadi oradan, herkes kendi işine baksın.

Altaylı, senin mantığınla ülkede gazetecilik yapılmaz, senin mantığınla ancak komedi sahneleri yazılır. O yüzden, gazetecilik yerine mizah yazarı olmanı öneririz. Evet, mizah yazarı! Çünkü ancak bu kadar saçma bir mantıkla başka meslek yapılmaz. Senin mantığınla olsa olsa, ABD’ye, İsrail’e minnet etmek olur. Ama unutmamalısın, bu millet kendi liderine sahip çıkar.

Sağlıcakla Kalın. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-