dore okulları
Malatya
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbul Fatih Özel Birikim Okulları’ndan Malatyalı dernek üye ve yakınlarına eğitim desteği: Yüzde 40 indirim

22 Ağustos 2024, Perşembe 14:34
İstanbul Fatih Özel Birikim Okulları’ndan Malatyalı dernek üye ve yakınlarına eğitim desteği: Yüzde 40 indirim

İstanbul’un Fatih İlçesi’nde faaliyet gösteren Özel Birikim Okulları, okullarına kayıt yaptıracak Malatyalı dernek üye ve yakınlarına yüzde 40 indirim uygulamaya karar verdi. 
Birikim Okulları hakkında bilgi veren Genel Müdür İsmail Yılmaz;  “1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kuruldu. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dershane ile eğitim-öğretim hayatına başladı. Bugün 17 Kampüsü ile eğitim öğretim alanında hizmet vermektedir. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm sınıf seviyelerinde ortaya koyduğu özgün eğitim felsefesi, deneyimli öğretmen kadrosu ve pedagojik donatı alanlarıyla çocuklarımıza yaşam alanı sunuyor. Geçmişten bugüne ülkemizin eğitim alanındaki en önemli kurumlarından biri olan okul; ortaya koyduğu eğitim yaklaşımları ve uygulamaları, eğitim teknolojileriyle yeni nesil okulculuğun öncülüğünü yapmaktadır.” şeklinde konuştu. 
İsmail Yılmaz okullarını; “Varlığa, bilgiye ve değerlere kendi medeniyetinin penceresinden bakmanın bilinci ile temel değeri insan olan ve hikmeti kuşanmış nesiller yetiştiren, medeniyet mimarları” olarak tanıtıyor. 
 “Kültür ve medeniyetimizden beslenerek, ihtiyaç duyduğu anda özgün kültür ve medeniyet unsurlarını üretebilen ve ümrana ulaşmayı gaye edinmiş bilge insanları, tüm ihtiyaçları giderilmiş eğitim ortamlarında yetiştirmiş olmayı, hayat boyu eğitim etkisi sağlamayı” hedeflediklerini anlatan Yılmaz, okullarına kaydolacak Malatyalı öğrencilere eğitim süresince destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
…………………………….  
Adres: Özel Fatih Birikim Okulları Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kampüsü, Topkapı, Şeyhülislam Sok. No: 24 Fatih/İstanbul, Telefon: 0 (212) 550 02 91, E-Mail: [email protected]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-