dore okulları
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya’da Erkekler Neden Daha Çok Ölüyor? İşte Sebepler!

20 Haziran 2024, Perşembe 16:51
Malatya’da Erkekler Neden Daha Çok Ölüyor? İşte Sebepler!

Malatya’da en çok erkekler ölüyor. Evet, şaşırmayın! Bu şehirde erkek olmak cesaret işiymiş meğer. Hani derler ya, “Erkek adam kolay ölmez” diye, Malatya’daki veriler bu atasözünü yerle bir ediyor. İşte size Malatya’dan ironik bir yaşam kesiti.

Öncelikle, trafik kazaları. Malatya’da direksiyon başına geçen erkekler, adeta hayatlarını riske atıyor. “Ben şoförüm, bana bir şey olmaz” diyen her erkek, kendini trafik kazasının kollarına bırakıyor. Malatya yolları, adeta erkeklerin kabusu olmuş durumda.

İkinci büyük neden, kalp krizi. Erkekler stres yapar, dertlenir. Kadınlar gibi dertlerini paylaşmak yerine içine atarlar. Sonra bir bakmışsınız, kalp krizi! Malatya’nın erkekleri, “Ben erkeğim, dayanırım” derken, kalplerine yenik düşüyor.

Ve tabii ki kronik hastalıklar. Malatya’da erkekler, “Erkeğim ya, doktora ne gerek var” diyerek sağlıklarını ihmal ediyorlar. Oysa kadınlar, en ufak bir ağrıda doktor yolunu tutarken, erkekler “geçer” diyerek kendilerini kandırıyor.

Bir de şunu unutmayalım, erkeklerin yaşam tarzı. Malatya’da erkekler için sigara içmek, gece geç saatlere kadar oturmak, düzensiz beslenmek adeta bir yaşam biçimi. “Ben erkeğim, bana bir şey olmaz” diye düşünen erkekler, bu kötü alışkanlıkları yüzünden erken yaşta hayata veda ediyor.

Sonuç olarak, Malatya’da erkek olmak zor zanaat. Bu veriler gösteriyor ki, erkekler kendilerine dikkat etmezse, Malatya’da ömürleri kısa oluyor. Belki de erkekler bir an önce bu durumu ciddiye almalı ve “ben erkeğim, bana bir şey olmaz” düşüncesini bir kenara bırakmalı. Çünkü bu şehirde erkek olmak, gerçekten cesaret işi!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-