dore okulları
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Merdiven Başı Diplomasisi: Abdurrahman Babacan’ın Büyük Buluşu

20 Haziran 2024, Perşembe 14:18
Merdiven Başı Diplomasisi: Abdurrahman Babacan’ın Büyük Buluşu

Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, büyük bir atılım yaparak Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile tarihi bir buluşma gerçekleştirdi. Ama nerede? Tabii ki, genel müdürün odasında değil, merdiven başında! Evet, yanlış duymadınız, merdiven başında!

Yeni Türkiye’nin yeni trendi: Merdiven Başı Diplomasisi! Zannedersiniz ki, kamuda tasarruf yapalım derken, genel müdürlerin makam odalarını da merdiven başına taşımışlar. Bizim vekil de, hemen yakalamış fırsatı ve başlamış büyük projeleri konuşmaya. Öyle ya, nerede buluşsak kâr!

Bu nasıl bir siyaset? Bu nasıl bir PR çalışması? Bu nasıl bir sosyal medya paylaşımı? Ayıp denilen bir şey vardır. Sen adamla yolda karşılaşıyorsun, hemen koridordaki banklara oturup poz veriyorsun ve Malatya’ya “Ben sizin için çalışıyorum” diyorsun. Arkadaşım, çalışmanın da bir şeref ve haysiyeti vardır. Böyle mi olur büyük projeler?

Fotoğraftan görüyoruz ki, Abdurrahman Babacan ve müdürler, merdiven başında oturmuşlar, büyük projeleri konuşuyorlar. Çevre yolları yenilenecek, kavşaklar yapılacak, bisiklet yolları döşenecek. Ama bir zahmet, bunları konuşurken biraz ciddiyet, biraz haysiyet! Hani derler ya, çalışmanın da bir şerefi vardır. Ama Abdurrahman Babacan, herhalde buna pek inanmaz.

Tabii, sosyal medyada aktif olmayı da ihmal etmiyor. Bu büyük merdiven başı buluşmasını hemen paylaşıvermiş. Sanırsınız ki, büyük bir iş başarmış! Meğer merdiven başında oturup, şehrin geleceği hakkında devasa projeler konuşuluyormuş. Yahu, bir masa bulmak bu kadar mı zor?

Sonuç olarak, Abdurrahman Babacan’ın bu büyük projeleri merdiven başında planlaması, politik sahnemizin en trajikomik anlarından biri olmaya aday. Ne diyelim, herkesin bir yeteneği var; Abdurrahman Babacan da bu yeteneğini sonuna kadar kullanıyor. İzlerken kahkaha atmamak elde değil.

Kalın Sağlıcakla.

 

Yorumlar

  • yorum avatar
    Ahmet Arıkan
    20-06-2024 14:46

    Hiç bir şey yapmamaktan iyidir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-