dore okulları
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Veli Ağbaba’nın Büyük Keşfi

20 Haziran 2024, Perşembe 13:49
Veli Ağbaba’nın Büyük Keşfi

Kurtlar puslu havayı sever, bizim Veli Ağbaba ise bu durumu fırsat bilip, mal bulmuş mağribi gibi ortalığı karıştırıyor. Malatyalı hemşerimiz, sanki tarihin akışını değiştirecek bir sır keşfetmiş gibi, Özgür Özel ve Yılmaz Özdil arasındaki polemiğe balıklama dalıyor.

Ne yapıyor dersiniz? Tabii ki, Özgür Özel’e yaranmak adına Yılmaz Özdil’e çatarak PR ustalığında zirve yapıyor. Şimdi, hayal edin: Veli Ağbaba, çölde su bulmuşçasına bir heyecanla, elinde bir dart oku, Yılmaz Özdil’in karikatürüne nişan alıyor. Özgür Özel’e gözü kapalı güveniyor, “Beni görün, beni sevin!” diye bağırıyor adeta.

Sahnenin ironisi mi? Tüm bu tantana içinde Veli Ağbaba, kolaya cola dökerek mücadele etmeye çalışıyor. Bir Osmanlı padişahı olsa, düşmanlarını kahve bardakları ve soda şişeleriyle yenmeye kalkardı herhalde! Ama işin komik yanı, herkesin ciddiyetle bu sahneyi izliyor olması.

Veli Ağbaba’nın bu gösterisi, politik sahnemizin en trajikomik anlarından biri olmaya aday. İzlerken kahkaha atmamak elde değil. Ama ne diyelim, herkesin bir yeteneği var; Veli Ağbaba da bu yeteneğini sonuna kadar kullanıyor!

Tabii ki, Özgür Özel ile Yılmaz Özdil arasındaki polemiğe dahil olmak yetmez, biraz da üşengeçlik yapıp Özdil’e çatmak lazım. Veli Ağbaba, bu üşengeçlikte adeta zirve yapıyor. Kendine özgü tarzıyla, adeta bir PR ustası gibi, Özgür Özel’e yaranmaya çalışıyor. Düşünün ki, çölde su bulmuş bir adam edasıyla, her fırsatta bu polemiği körüklüyor. Gerçekten de inanılmaz bir sahne.

Bir de işin komik yanı var: Veli Ağbaba, bu tantanada ciddi ciddi rol alıyor ve herkes de ciddiyetle izliyor. Politik sahnemizin bu trajikomik anı, izleyenlere kahkaha attırmaktan başka ne yapabilir ki?

Sonuç olarak, Veli Ağbaba’nın bu gösterisi, politik sahnemizin en unutulmaz anlarından biri olmaya aday. Ne diyelim, herkesin bir yeteneği var ve Veli Ağbaba da bu yeteneğini sonuna kadar kullanıyor. İzlerken kahkaha atmamak elde değil.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-